Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας, σε συνδυασμό με την προσέγγισή μας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπόνηση και στη τεχνική ικανότητα του Ninjutsu, αλλά και στη διαμόρφωση ένος δυνατού και υγειές σώματος.

Γιάννης Κουρουμπακάλης

Εκπαιδευτής Ninjutsu5o Dan Shidoshi

Ο Γιάννης ήρθε σε επαφή με τις πολεμικές τέχνες από μικρή ηλικία, μέσω ένος κοντινού μέλους της οικογενείας του που εξασκόταν χρόνια στο Tang Soo Do. Στο γυμνάσιο συνέχισε με Shotokan Karate και στο λύκειο με Kick Boxing.

Λίγο μετά την αποφοίτηση του από το λύκειο ξεκίνησε την αναζήτηση για μια πολεμική τέχνη με πιο ευρεία εφαρμογή. Η αναζήτηση τον οδήγησε στα τέλη του 2000 στο Ninjutsu και τον Φίλιππο Ματζηρίδη.

Ασχολείται συστηματικά με το Bujinkan Ninjutsu Budo Taijutsu πάνω απο 18 χρόνια, κατέχει το 5ο Dan και τον τίτλο του Shidoshi, και διδάσκει από το 2014 σε δικό του τμήμα.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την σχολή προπονητών Ju Jutsu της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ. το 2014, κατέχει το 2ο Dan στο Ju Jutsu και είναι πιστοποιημένος προπονητής απο την Γ.Γ.Α.

Πέρα από δεκάδες σεμινάρια Ninjutsu με τον Φίλιππο Ματζηρίδη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα Ninjutsu με τον Kacem Zoughari, Akban με τον Yossi Sheriff, Judo με τον Θανάση Καπαρό, Ju Jutsu με τον Mario Den Edel, και δεκάδες εκδηλώσεις, μαθήματα και επιδείξεις διαφόρων μαχητικών συστημάτων.

Είναι χαρούμενος και περήφανος που είναι μέλος της ομάδας του Training Ground (Α.Σ. Άθλου Τόπος).

Τίνα Τσάλεζα

Σύμβουλος
Φυσικοθεραπέυτρια / Personal Trainer

Η Τίνα έχει ολοκληρώσει το ΒSc Φυσικοθεραπείας του European School of Physiotherapy στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Επιπλέον είναι πτυχιούχος χορεύτρια από την Ραλλού Μάνου, δασκάλα yoga πιστοποιημένη από το International Yoga Alliance και Personal Trainer της National Strength and Conditioning Association

Παράλληλα με την φυσικοθεραπευτική ιδιότητα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την θεραπευτική άσκηση. Συλλέγει τα τελευταία δεδομένα για την εφαρμογή της ανα τις παθολογίες και καθοδηγεί τμήματα yoga, χορού και γυμναστικής. Στόχος είναι η ανακούφιση από τον πόνο, η βελτίωση της λειτουργικότητας και η ευεξία.

Η ομάδα μας είναι πιο αποτελεσματική και δυνατή με την συμβολή της Τίνας.